Dessert met bosvruchten en limoenmascarpone
Chef Ernst
Dessert met bosvruchten en limoenmascarpone
Verslavend lekker dessert bomvol bosvruchten. De mascarpone is lekker luchtig door de toevoeging van yoghurt en extra fris door de geraspte limoen.
15 min to make
De hoeveelheid is voor 6 bescheiden porties of voor 4 royale.
Geschikt voor Lente, Zomer seizoen
Ingrediƫnten
150 gr frambozen
150 gr bramen
150 gr blauwe bessen
3 el lemon curd
250 gr mascarpone
100 ml yoghurt
1 limoen
Bereiding
Fruit Doe twee derde van de bosvruchten in de blender. Voeg de lemon curd toe en mix kort.
Creme Klop de mascarpone los met de yoghurt. Was de limoen goed schoon en rasp de schil. Roer de rasp door de mascarpone creme.
Opmaak Schep de mascarpone creme in een glazen schaaltjes. Giet de bosvruchten saus over de creme. Garneer met de overgebleven bosvruchten.