lessphp fatal error: expecting number: failed at `t "variables.less"; ` /var/www/vhosts/chefernst.nl/httpdocs/wp-content/themes/saltandpepper/less/bootstrap.less on line 15
Aanvullende dieetwensen Zonder noten Archive | Chef Ernst
Umamibommetjes waar je je gasten mee omver blaast! Deze oven gedroogde tomaatjes hebben niets van doen met de klant-en-klare taaie stukjes zongedroogde tomaat uit potjes. Deze zelf gedroogde tomaatjes zijn fris, hartig en zoet tegelijk....
Een romige rode curry met groente en gerookte tofu, geserveerd met friszure gebakken spinazie. De vijf smaken van de Thaise keuken komen allemaal aan bod...
In een handomdraai een spectaculair gerecht op tafel zetten? 'Vis met salade' klinkt simpel maar op deze manier bereid oogt en smaakt het haute cuisine....
Een culinaire reis door diverse continenten in één gerecht! Een Italiaanse klassieker met Turkse en Nederlandse invloeden. Aubergine in tomatensaus, gegrilde venkel, buffelmozzarella, bloedsinaasappel en daslookpesto....
Een 'mean green' Thaise curry, dus lekker scherp en extra smaakvol door de licht bittere mini Thaise aubergines die lekker knapperig blijven in de curry!...
Een contrastrijke salade in zowel kleur als smaak; zachte roze rijst en gedroogd fruit met een bite, frisgroene babyspinazie en knapperige rode radijsjes....
Oog- en tongstrelende rijstvel loempia's Californian Roll style, gevuld met krab, avocado, taugé en sla met een oosters getint mayosausje. Heerlijk licht, een perfect hapje of voorafje....
Zalm gepekeld in zout, suiker en een melange van hibiscus en earl grey thee en vervolgens koud gerookt op thee in de rookoven. Geserveerd met zoetzure komkommerlinten. Dat is nog eens indruk maken op je gasten!...
Forel op oosterse wijze, gevuld met rode peper, gember, babyspinazie en andere lekkernijen. Knapperig gebakken in de oven met sesamzaadjes en sesamolie....
Een verrassend hapje; gamba's gegrild op een takje rozemarijn! De rozemarijn geeft een heerlijke smaak aan de gamba's, rode peper en knoflook zorgen voor de pittige bite....
Lekker! Een Thaise rode curry waarvoor je zelf de currypasta maakt. Niks uit een pakje of zakje, alles vers. Alle smaken van pittig tot zuur tot zoet komen aan bod....
Gegrilde aubergine en halloumi met extra veel smaak door een marinade van honing en munt. Een ideaal lunch gerecht als je eens iets anders dan brood wilt en weinig tijd hebt om in de keuken te staan....
Een groene curry met grote gepelde reuzegarnalen of gamba's. Geserveerd met pandan of basmati rijst en sperziebonen of haricots verts. Aan jou de keuze!
...
Tom Yam is pittige, lichtzure en heldere soep; een van de populairste soepen in Thailand. De krachtige combinatie van kruiden en specerijen schijnt een immuniteitsverhogende werking te hebben en is een natuurlijke remedie tegen verkoudheid en griep. Mooi meegenomen bij zo'n overheerlijke schaal dampende soep!...