lessphp fatal error: expecting number: failed at `t "variables.less"; ` /var/www/vhosts/chefernst.nl/httpdocs/wp-content/themes/saltandpepper/less/bootstrap.less on line 15
Umamibommetjes waar je je gasten mee omver blaast! Deze oven gedroogde tomaatjes hebben niets van doen met de klant-en-klare taaie stukjes zongedroogde tomaat uit potjes. Deze zelf gedroogde tomaatjes zijn fris, hartig en zoet tegelijk....
Alle smaken en kleuren zijn vertegenwoordigd in deze prachtige salade waarin biet, appel, buffelmozzarella, balsamico en walnoot de hoofdrol spelen. ...
In een handomdraai een spectaculair gerecht op tafel zetten? 'Vis met salade' klinkt simpel maar op deze manier bereid oogt en smaakt het haute cuisine....
Een culinaire reis door diverse continenten in één gerecht! Een Italiaanse klassieker met Turkse en Nederlandse invloeden. Aubergine in tomatensaus, gegrilde venkel, buffelmozzarella, bloedsinaasappel en daslookpesto....
Een contrastrijke salade in zowel kleur als smaak; zachte roze rijst en gedroogd fruit met een bite, frisgroene babyspinazie en knapperige rode radijsjes....
Zalm gepekeld in zout, suiker en een melange van hibiscus en earl grey thee en vervolgens koud gerookt op thee in de rookoven. Geserveerd met zoetzure komkommerlinten. Dat is nog eens indruk maken op je gasten!...
Een verrassend hapje; gamba's gegrild op een takje rozemarijn! De rozemarijn geeft een heerlijke smaak aan de gamba's, rode peper en knoflook zorgen voor de pittige bite....
Smakelijke glutenvrije hazelnootkoekjes, gemaakt van havervlokken. Ze blijven een beetje zacht door het gebruik van banaan in plaats van boter en suiker. Ook heerlijk als tussendoortje....
Een hele verrassende stamppot die hartig is en een beetje zoet door de toevoeging van pompoenchutney. Ik maak deze chutney regelmatig om kado te geven. Vaak krijg ik de vraag; "waarbij eet ik chutney eigenlijk"? Chutney is lekker op een boterham met kaas, bij een Indiaase maaltijd, bij een kaasplankje,...
Rode bietjes uit de oven, groene bimi en zwarte quinoa; een prachtig kleurenpalet op je bord.
Op smaak gemaakt met walnoten, gembersiroop en geitenkaas....
Pompoentjes uit de oven gevuld met pittige gorgonzola. Deze versie is gemaakt met Sweet Dumpling pompoentjes, herkenbaar aan de gestreepte schil en de zoete smaak. ...
Een kleurrijke salade met bloemen en bladeren van de Oost-Indische kers. Deze hebben een peperachtige smaak die je salade lekker veel pit geeft en een flamboyant uiterlijk....
Een frittata is een Italiaanse variant op een gevulde omelet. Het is de perfecte manier om restjes op te maken. Ik maak ze met allerlei soorten groente, verse kruiden en kaas, net wat er nog in huis is. Of ik maak ze 'a la Caprese' of 'a la Nicoise'....
Een heerlijk gerecht omdat je huis er zo lekker van gaat ruiken. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak van deze glutenvrije quiche... Zachte pompoen, hartige roquefort, knapperige pecannootjes en zoete vijgen. Yummie!...
Zo simpel kan het zijn. Gewoon een groene salade met gezonde ingrediënten, op smaak gebracht met een subtiel pittig zoete dressing. Lekker als lunch of bij een avondmaaltje met aardappeltjes en vis....
Een hartig glutenvrij brood met olijven, feta, uitjes en pijnboompitjes. Lekker als lunch of als hartige snack tussendoor. Beleggen mag, maar is eigenlijk niet nodig....
Boerenkool zonder worst, melk of jus. Maar zeker zo lekker door de zoete uien, de kaas en de rooksmaak van de knapperige amandelen. Dit gerecht kost niet veel tijd en niet veel geld, lekker voor een doordeweekse winteravond....
Een heerlijke salade voor de lunch. De halloumi zorgt voor de hartigheid, de peer is een fris zoete tegenhanger, een fijne match. De dille knoflook dressing doet wonderen......
Een Italiaans recept, deels gemaakt van Hollandse ingrediënten. The best of both!
Dit gerecht is heel goed voor te bereiden; ideaal als je voor gasten kookt, dan hoef je tijdens het diner niet lang achter de pannen te staan....
Snel Italiaans maaltje met verse glutenvrije tagliatelle en spannende extra's: knapperig gebakken garnalen, pittige rode peper en een vleugje wodka!...