Shoppen bij Ottolenghi

ChefErnst-bij_OttolenghiEen bekentenis. Ik ben niet de allergrootste fan van Ottolenghi. Ik heb al zijn kookboeken en ik blader ze ook regelmatig door, maar ik kook er niet regelmatig uit.  Is het de grote hoeveelheid aan ingrediënten per gerecht, zijn het de foto’s waarop gerechten staan die net té rustiek, té verantwoord maar vooral te ‘bruin’ ogen, ik kon er mijn vinger niet opleggen.
Totdat ik in Londen, al struinend door Belgravia, toevallig bij de lunchroom annex bakkerij van Ottolenghi uitkwam. Een etalage vol met kleurige heerlijkheden waar ik allemaal direct mijn tanden in wilde zetten. Knapperig oranje schuimgebak, weelderige paarse fruitcake-jes, verleidelijke roze taartjes… Ja, hier stonden de producten gewoon lekker sexy te zijn. Kleur verleidt.

 

[row_fluid][span6]

Adres:

13 Motcomb St 

Belgravia 

London SW1X 8LB

website

[/span6][span6]Chef_Ernst-bij_Ottolenghi[/span6][/row_fluid]

 

 

Back to Top