lessphp fatal error: expecting number: failed at `t "variables.less"; ` /var/www/vhosts/chefernst.nl/httpdocs/wp-content/themes/saltandpepper/less/bootstrap.less on line 15
Umamibommetjes waar je je gasten mee omver blaast! Deze oven gedroogde tomaatjes hebben niets van doen met de klant-en-klare taaie stukjes zongedroogde tomaat uit potjes. Deze zelf gedroogde tomaatjes zijn fris, hartig en zoet tegelijk....
Een spannende salade met veel verschillende lagen en smaken. Een vleugje Arabisch, een tikkeltje Indiaas een toefje Grieks. Het kost wat tijd en voorbereiding, maar het is het waard!...
Een culinaire reis door diverse continenten in één gerecht! Een Italiaanse klassieker met Turkse en Nederlandse invloeden. Aubergine in tomatensaus, gegrilde venkel, buffelmozzarella, bloedsinaasappel en daslookpesto....
Een contrastrijke salade in zowel kleur als smaak; zachte roze rijst en gedroogd fruit met een bite, frisgroene babyspinazie en knapperige rode radijsjes....
Een spectaculaire zelfgemaakte tofu, kleurrijk en extra smaakvol door de toegevoegde groenten.
Tofu (ook wel tahoe genoemd) is een eiwitrijk product van sojabonen, een ideale vervanger voor vlees....
Een kleurrijke salade met bloemen en bladeren van de Oost-Indische kers. Deze hebben een peperachtige smaak die je salade lekker veel pit geeft en een flamboyant uiterlijk....
Deze Thaise viskoekjes zijn favoriet bij mijn gasten. Ze zijn anders dan de viskoekjes bij de Thai omdat ik voor deze koekjes zalm gebruik. Ze zijn lekker als voorafje bij een Oosterse maaltijd, maar ook heerlijk als borrelhapje. In het laatste geval kun je de koekjes ook iets kleiner maken....
Zo simpel kan het zijn. Gewoon een groene salade met gezonde ingrediënten, op smaak gebracht met een subtiel pittig zoete dressing. Lekker als lunch of bij een avondmaaltje met aardappeltjes en vis....