Pappadum met zalm en wasabi
Chef Ernst
Pappadum met zalm en wasabi
Haute cuisine in 10 minuten! Gerookte zalm, micro salade, Oost-Indische kers, wasabidressing en wasabiparels op een pappadum.
10 min to make
8 personen
Geschikt voor Alle seizoenen seizoen
Ingrediƫnten
8 stuks kant en klare pappadums naturel
(Pataks - 20 cm)
100 ml yoghurt
2 tl wasabipasta
op meer als je van pittig houdt!
300 gr gerookte zalm
75 gr sla melange
bij voorkeur micro sla of een andere fijne sla met kiemen
blaadjes Oost-Indische kers
(optioneel)
wasabi parels
(optioneel)
Bereiding
Leg op ieder bord een pappadum. Beleg deze met plakjes gerookte zalm. Maak een dressing van yoghurt en wasabipasta. Schenk dit in mooie strepen over de zalm. Garneer met slablaadjes. Voor een extra feestelijk bord kun je op de slablaadjes wat blaadjes Oost-Indische kers en wasabiparels leggen.