15 min
6 personen
Verslavend lekker dessert bomvol bosvruchten. De mascarpone is lekker luchtig door de toevoeging van yoghurt en extra fris door de geraspte limoen.

Ingrediënten

  • 250 gr mascarpone
  • 100 ml yoghurt
  • 1 limoen
  • 150 gr frambozen
  • 150 gr bramen
  • 150 gr blauwe bessen
  • 3 el lemon curd

Benodigdheden

Blender of keukenmachine

Bereiden

Doe twee derde van de bosvruchten in de blender. Voeg de lemon curd toe en maal kort.

Klop de mascarpone los met de yoghurt. Was de limoen goed schoon en rasp de schil. Roer de rasp door de mascarpone creme.

Schep de mascarpone creme in een glazen schaaltjes. Giet de bosvruchten saus over de creme. Garneer met de overgebleven bosvruchten.

De hoeveelheid is voor  6 bescheiden porties of voor 4 royale.

FacebookTwitterPinterestEmail
Chef Ernst
MENU

Back to Top