lessphp fatal error: expecting number: failed at `t "variables.less"; ` /var/www/vhosts/chefernst.nl/httpdocs/wp-content/themes/saltandpepper/less/bootstrap.less on line 15
Een hele verrassende stamppot die hartig is en een beetje zoet door de toevoeging van pompoenchutney. Ik maak deze chutney regelmatig om kado te geven. Vaak krijg ik de vraag; "waarbij eet ik chutney eigenlijk"? Chutney is lekker op een boterham met kaas, bij een Indiaase maaltijd, bij een kaasplankje,...
Fluweelzachte groentes in een pittige curry. Deze vegetarische Thaise curry is rijkelijk gevuld met pompoen, aubergine, aardappel en gekookte eitjes.
Lekker om te serveren met basmati rijst....
Boerenkool zonder worst, melk of jus. Maar zeker zo lekker door de zoete uien, de kaas en de rooksmaak van de knapperige amandelen. Dit gerecht kost niet veel tijd en niet veel geld, lekker voor een doordeweekse winteravond....
Een Italiaans recept, deels gemaakt van Hollandse ingrediënten. The best of both!
Dit gerecht is heel goed voor te bereiden; ideaal als je voor gasten kookt, dan hoef je tijdens het diner niet lang achter de pannen te staan....