lessphp fatal error: expecting number: failed at `t "variables.less"; ` /var/www/vhosts/chefernst.nl/httpdocs/wp-content/themes/saltandpepper/less/bootstrap.less on line 15
Forel op oosterse wijze, gevuld met rode peper, gember, babyspinazie en andere lekkernijen. Knapperig gebakken in de oven met sesamzaadjes en sesamolie....
Pompoentjes uit de oven gevuld met pittige gorgonzola. Deze versie is gemaakt met Sweet Dumpling pompoentjes, herkenbaar aan de gestreepte schil en de zoete smaak. ...
Een frittata is een Italiaanse variant op een gevulde omelet. Het is de perfecte manier om restjes op te maken. Ik maak ze met allerlei soorten groente, verse kruiden en kaas, net wat er nog in huis is. Of ik maak ze 'a la Caprese' of 'a la Nicoise'....
Een heerlijk gerecht omdat je huis er zo lekker van gaat ruiken. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak van deze glutenvrije quiche... Zachte pompoen, hartige roquefort, knapperige pecannootjes en zoete vijgen. Yummie!...
Studentenhuizen staan er niet om bekend bijzondere maaltijden te serveren. Tijdens een etentje bij een studievriend kreeg ik deze vegetarische moussaka voorgeschoteld. Een hele simpele, zonder vlees en zonder aardappelen. Maar oh zo lekker, om je vingers bij af te likken. Hij had echt de tijd genomen...
Melanzane alla Parmigiana, een verslavend lekkere Italiaanse klassieker. Ik at het voor het eerst bij Tilde, een studiegenootje met Napolitaanse roots. Ze leerde mij dat je met een paar simpele ingrediënten de heerlijkste gerechten kunt bereiden.
Ik heb veel variaties van dit gerecht gemaakt, van die van Sophia Loren, die...