30 min
10 stuks
Pittige mini frittata met een Oosters smaakje, gevuld met garnalen, koriander, pompoen en rode peper. Een borrelhapje om indruk mee te maken en klaar in een handomdraai.

Ingrediënten

  • 100 gr pompoen
  • 1 kleine rode peper
  • 1 bosui
  • 5 takjes koriander
  • 4 eieren
  • 100 gr garnalen
  • 1 tl kerrie
  • zout

Benodigdheden

Oven
Muffin bakblik

Bereiden

Verwarm de oven op 180 graden

Schil de pompoen en verwijder de pitten. Snijd 100 gram vruchtvlees in blokjes en kook deze in licht gezouten water tot ze gaar zijn.
Verwijder de zaadjes van de rode peper en snijd deze in dunne ringetjes.
Snijd de bosui in dunne ringetjes en de koriander fijn.

Klop de eieren los in een kom.
Roer de pompoenblokjes, de garnalen, de ringetjes rode peper en bosui door het eiermengsel.
Voeg 1 tl kerrie en zout naar smaak toe.

Giet het mengsel in een muffin bakblik
Bak in 12 minuten gaar.

 

FacebookTwitterPinterestEmail
Chef Ernst
MENU

Back to Top