Een belegde pappadum. Hoe leuk en lekker is dat? En ook nog eens reuze gemakkelijk. Ideaal als je niet veel tijd hebt maar wel veel gasten die je wilt imponeren met een feestelijk voorgerecht.
Als je geen Oostindische kers of wasabiparels (olijfolieparels met wasabismaak) kunt bemachtigen, geen paniek. Zonder die laatste 2 is dit evengoed een spectaculair gerecht!

Pappadum met zalm en wasabi

Pappadum met zalm en wasabi

Haute cuisine in 10 minuten! Gerookte zalm, micro salade, Oost-Indische kers, wasabidressing en wasabiparels op een pappadum.
10 min om te maken,
8 personen
Voorbereiding: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten

Ingrediënten

Bereiding

Leg op ieder bord een pappadum. Beleg deze met plakjes gerookte zalm. Maak een dressing van yoghurt en wasabipasta. Schenk dit in mooie strepen over de zalm. Garneer met slablaadjes. Voor een extra feestelijk bord kun je op de slablaadjes wat blaadjes Oost-Indische kers en wasabiparels leggen.
Tags: pappadum, wasabi, Oost-Indische kers
12 kokkies hebben dit gemaakt!

Privacy Preference Center