Salade van bietjes, appels, walnoten en buffelmozzarella

Een salade vol kleur, textuur en frisse smaken. De aardse bietjes vormen een perfecte combinatie met frisse appelschijfjes, knapperige walnoten en…


Maaltijdsalade met linzen, vijgen, noten en verse kruiden

Wanneer je kiest voor pure, verse ingrediënten, proef je dat terug. In deze veganistische maaltijdsalade spelen zachte linzen, sappige vijgen en…


Agedashi Tofu

Agedashi Tofu is een klassiek Japans gerecht dat perfect de essentie van verfijnde eenvoud vangt: zachte tofu met een krokant jasje, geserveerd in…


Nostalgisch zalmslaatje met appel, rode ui en dille

Op feest- en hoogtijdagen dagen maakte mijn moeder steevast een zalmslaatje. Voor mij het hoogtepunt van de maaltijd want vermicelllisoep en rollade…


Salade met verse vijgen, gerookte tonijn, geitenkaas en mangodressing

Op vakantie bereid ik graag een maaltijd op de hotelkamer. In Spanje zijn de mango’s zo sappig, dat er geen staafmixer aan te pas hoeft te komen. In…


Privacy Preference Center