Salade van bietjes, appels, walnoten en buffelmozzarella

Een salade vol kleur, textuur en frisse smaken. De aardse bietjes vormen een perfecte combinatie met frisse appelschijfjes, knapperige walnoten en…


Pappadum met zalm en wasabi

Een belegde pappadum. Hoe leuk en lekker is dat? En ook nog eens reuze gemakkelijk. Ideaal als je niet veel tijd hebt maar wel veel gasten die je…


Agedashi Tofu

Agedashi Tofu is een klassiek Japans gerecht dat perfect de essentie van verfijnde eenvoud vangt: zachte tofu met een krokant jasje, geserveerd in…


Bonito Tataki

Ieder jaar bezoek ik Valencia, een stad met de beste ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Zee met uitgestrekte stranden, oude en nieuwe cultuur,…


Ceviche van zeebaars en watermeloen

Valencia inspireert altijd. Ook na 10 keer. Als je van lekker eten houdt ben je daar op je plek.  Als je van verrassend eten houdt ook. Ik bestelde…


Bietencarpaccio met Hollandse garnaaltjes en verse mierikswortel

Een feestelijk gerechtje; bietencarpaccio en garnaaltjes met twee heerlijke dressings. De gele biet heeft een licht zoete smaak en is verkrijgbaar…


Nostalgisch zalmslaatje met appel, rode ui en dille

Op feest- en hoogtijdagen dagen maakte mijn moeder steevast een zalmslaatje. Voor mij het hoogtepunt van de maaltijd want vermicelllisoep en rollade…


Rijstvel loempia Californian Roll style

Ik hou van lichte, smaakvolle hapjes die er ook nog eens spectaculair uitzien. Deze kleine loempia’s van rijstvellen in Californian Roll‑stijl vormen…


Veganistische Teriyaki spiesjes

Een vrolijke samensmelting van Hollandse eenvoud en Japanse finesse. Deze veganistische teriyaki-spiesjes combineren gekonfijte zilveruitjes, aardse…


Zalmtartaartje met wakame, avocado, limoen en wasabi kaviaar

Dit zalmtartaartje is gegarneerd met wasabi kaviaar; kleine bolletjes – gevuld met extra virgin olijfolie – die uit elkaar spatten als je…


Privacy Preference Center