Salade van bietjes, appels, walnoten en buffelmozzarella

Een salade vol kleur, textuur en frisse smaken. De aardse bietjes vormen een perfecte combinatie met frisse appelschijfjes, knapperige walnoten en…


Maaltijdsalade met linzen, vijgen, noten en verse kruiden

Wanneer je kiest voor pure, verse ingrediënten, proef je dat terug. In deze veganistische maaltijdsalade spelen zachte linzen, sappige vijgen en…


Pappadum met zalm en wasabi

Een belegde pappadum. Hoe leuk en lekker is dat? En ook nog eens reuze gemakkelijk. Ideaal als je niet veel tijd hebt maar wel veel gasten die je…


Bietencarpaccio met Hollandse garnaaltjes en verse mierikswortel

Een feestelijk gerechtje; bietencarpaccio en garnaaltjes met twee heerlijke dressings. De gele biet heeft een licht zoete smaak en is verkrijgbaar…


Nostalgisch zalmslaatje met appel, rode ui en dille

Op feest- en hoogtijdagen dagen maakte mijn moeder steevast een zalmslaatje. Voor mij het hoogtepunt van de maaltijd want vermicelllisoep en rollade…


Dessert met bosvruchten en limoenmascarpone

Even opbiechten: ik ben niet zo’n zoetekauw en eigenlijk ook geen toetjesmens, ik kies liever een kaasplankje. Maar als ik dan toch voor een dessert…


Veganistische Teriyaki spiesjes

Een vrolijke samensmelting van Hollandse eenvoud en Japanse finesse. Deze veganistische teriyaki-spiesjes combineren gekonfijte zilveruitjes, aardse…


Privacy Preference Center