Pompoentjes uit de oven gevuld met pittige gorgonzola. Deze versie is gemaakt met Sweet Dumpling pompoentjes, herkenbaar aan de gestreepte schil en de zoete smaak. ...
Een kleurrijke salade met bloemen en bladeren van de Oost-Indische kers. Deze hebben een peperachtige smaak die je salade lekker veel pit geeft en een flamboyant uiterlijk....
Een frittata is een Italiaanse variant op een gevulde omelet. Het is de perfecte manier om restjes op te maken. Ik maak ze met allerlei soorten groente, verse kruiden en kaas, net wat er nog in huis is. Of...
Toen een goede vriendin mij recentelijk een mand met allerlei soorten paprika's kado gaf, wist ik het gelijk; die gaan in de Shakshuka! Shakshuka is heerlijk gerecht uit het Midden-Oosten met paprika, tomaat en ei in de hoofdrol. Het...
Al het lekkers uit de Camargue verwerkt in een maaltijdsalade; wilde rode rijst, fleur de sel, geitenkaas en veel verse groenten.
De rode rijst uit de Camargue doet qua structuur denken aan wilde rijst; het is een stevige korrel, maar...
Een heerlijk gerecht omdat je huis er zo lekker van gaat ruiken. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak van deze glutenvrije quiche... Zachte pompoen, hartige roquefort, knapperige pecannootjes en zoete vijgen. Yummie!...
Deze Thaise viskoekjes zijn favoriet bij mijn gasten. Ze zijn anders dan de viskoekjes bij de Thai omdat ik voor deze koekjes zalm gebruik. Ze zijn lekker als voorafje bij een Oosterse maaltijd, maar ook heerlijk als borrelhapje. In het...