Maaltijdsalade met linzen, vijgen, noten en verse kruiden
Wanneer je kiest voor pure, verse ingrediënten, proef je dat terug. In deze veganistische maaltijdsalade spelen zachte linzen, sappige vijgen en…
Tajine met zalm en groenten
Deze tajine met zalm en groenten is een heerlijke combinatie van eenvoud en smaak. Een gerecht indruk maakt met zijn kleurrijke presentatie en rijke…
Hele groene Thaise curry met zwarte rijst
Een kleurenpracht van smaken is deze hele groene Thaise curry met zwarte rijst! Dit is zo’n gerecht dat je al vrolijk maakt nog vóór je de eerste hap…
Roze rijstnoedels met tofu, champignons en biet
Een bord vol verrassende smaken. De roze tint van de rijstnoedels vormt de perfecte basis voor een rijke melange van sappige bietblokjes,…
Homemade groententofu
Je eigen groententofu maken, hoe cool is dat! Het is niet eens heel moeilijk maar vergt geduld en aandacht: de sojabonen moet je echt heel langzaam…
Agedashi Tofu
Agedashi Tofu is een klassiek Japans gerecht dat perfect de essentie van verfijnde eenvoud vangt: zachte tofu met een krokant jasje, geserveerd in…
Bonito Tataki
Ieder jaar bezoek ik Valencia, een stad met de beste ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Zee met uitgestrekte stranden, oude en nieuwe cultuur,…
Ceviche van zeebaars en watermeloen
Valencia inspireert altijd. Ook na 10 keer. Als je van lekker eten houdt ben je daar op je plek. Als je van verrassend eten houdt ook. Ik bestelde…
Limoencake
Een cake die je direct in zomerse sferen brengt, zelfs in het midden van de winter. Met een kwartiertje voorbereiding en ongeveer 45 minuten in de…
Pittige Oosterse maaltijdsoep met noedels en gamba’s
Even eerlijk: dit is geen “hup hup hup” soep. Het maken van de bouillon vergt wat aandacht en liefde. Maar wees gerust: het is een klusje dat jezelf…










