Salade van bietjes, appels, walnoten en buffelmozzarella
Een salade vol kleur, textuur en frisse smaken. De aardse bietjes vormen een perfecte combinatie met frisse appelschijfjes, knapperige walnoten en…
Maaltijdsalade met linzen, vijgen, noten en verse kruiden
Wanneer je kiest voor pure, verse ingrediënten, proef je dat terug. In deze veganistische maaltijdsalade spelen zachte linzen, sappige vijgen en…
Roze rijstnoedels met tofu, champignons en biet
Een bord vol verrassende smaken. De roze tint van de rijstnoedels vormt de perfecte basis voor een rijke melange van sappige bietblokjes,…
Homemade groententofu
Je eigen groententofu maken, hoe cool is dat! Het is niet eens heel moeilijk maar vergt geduld en aandacht: de sojabonen moet je echt heel langzaam…
Limoencake
Een cake die je direct in zomerse sferen brengt, zelfs in het midden van de winter. Met een kwartiertje voorbereiding en ongeveer 45 minuten in de…
Vegetarische okonomiyaki
Luxaflex. Als kind had ik een buurmeisje dat dol was op dat woord. ‘Luxaflex, luxaflex, luxaflex’ galmde het door de straat.Ik heb dat met…
Dessert met bosvruchten en limoenmascarpone
Even opbiechten: ik ben niet zo’n zoetekauw en eigenlijk ook geen toetjesmens, ik kies liever een kaasplankje. Maar als ik dan toch voor een dessert…
Italiaanse amandelkoekjes
Deze Italiaanse amandelkoekjes (amaretti) brengen je in één hap naar een zonovergoten terras in Toscane. Ze zijn knapperig van buiten, zacht en vol…
Veganistische Teriyaki spiesjes
Een vrolijke samensmelting van Hollandse eenvoud en Japanse finesse. Deze veganistische teriyaki-spiesjes combineren gekonfijte zilveruitjes, aardse…









