Tajine met zalm en groenten

Deze tajine met zalm en groenten is een heerlijke combinatie van eenvoud en smaak. Een gerecht indruk maakt met zijn kleurrijke presentatie en rijke…


Pappadum met zalm en wasabi

Een belegde pappadum. Hoe leuk en lekker is dat? En ook nog eens reuze gemakkelijk. Ideaal als je niet veel tijd hebt maar wel veel gasten die je…


Roze rijstnoedels met tofu, champignons en biet

Een bord vol verrassende smaken. De roze tint van de rijstnoedels vormt de perfecte basis voor een rijke melange van sappige bietblokjes,…


Homemade groententofu

Je eigen groententofu maken, hoe cool is dat! Het is niet eens heel moeilijk maar vergt geduld en aandacht: de sojabonen moet je echt heel langzaam…


Agedashi Tofu

Agedashi Tofu is een klassiek Japans gerecht dat perfect de essentie van verfijnde eenvoud vangt: zachte tofu met een krokant jasje, geserveerd in…


Bonito Tataki

Ieder jaar bezoek ik Valencia, een stad met de beste ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Zee met uitgestrekte stranden, oude en nieuwe cultuur,…


Vegetarische okonomiyaki

Luxaflex. Als kind had ik een buurmeisje dat dol was op dat woord. ‘Luxaflex, luxaflex, luxaflex’ galmde het door de straat.Ik heb dat met…


Nostalgisch zalmslaatje met appel, rode ui en dille

Op feest- en hoogtijdagen dagen maakte mijn moeder steevast een zalmslaatje. Voor mij het hoogtepunt van de maaltijd want vermicelllisoep en rollade…


Dessert met bosvruchten en limoenmascarpone

Even opbiechten: ik ben niet zo’n zoetekauw en eigenlijk ook geen toetjesmens, ik kies liever een kaasplankje. Maar als ik dan toch voor een dessert…


Pittige Oosterse maaltijdsoep met noedels en gamba’s

Even eerlijk: dit is geen “hup hup hup” soep. Het maken van de bouillon vergt wat aandacht en liefde. Maar wees gerust: het is een klusje dat jezelf…


Privacy Preference Center