30 min 6 pers. Thaise limoen-kokossoep met garnalen en champignons Een frisse en pittige soep op basis van visbouillon, limoensoep en kokosroom, gevuld met garnalen, champignons en tomaten.... Lees verder
15 min 4 pers. of 12 hapjes Salade met verse vijgen, tonijncarpaccio, geitenkaas en mangodressing Spannende salade met vijgen, gerookte tonijn, geitenkaas en een zelfgemaakte mango dressing.... Lees verder
60 min ±36 stuks Spaanse mini tortilla Mini tortilla gevuld met aubergine, aardappeltjes, honing en Cabrales. Een Spaanse klassieker met een moderne twist.... Lees verder
30 min 3 à 4 pers. Hele groene Thaise curry met avocado en boontjes geserveerd met zwarte rijst Een ware kleurexplosie op je bord, deze groene curry met groene groenten en zwarte rijst! Lekker met garnalen maar voor de vegan versie laat je deze gewoon weg.... Lees verder
1,5 uur 4 personen Tajine met zalm en groenten Verse zalm, een bonte selectie aan groenten en een goede specerijenmix. De tajine doet de rest.... Lees verder
15 min 2 Ceviche van zeebaars en watermeloen Valenciaanse vakantieherinneringen op mijn bord deel 2. Een ceviche die simpel is te maken en spectaculair om te eten. ¡Buen provecho amigos!... Lees verder
60 min 2 Bonito Tataki Valenciaanse vakantieherinneringen op mijn bord. Bonito Tataki in een versie met witte Albacore tonijn. ¡Buen provecho amigos!... Lees verder
2 uur 25 spiesjes Veganistische Teriyaki spiesjes Een veganistische Teriyaki spies met zilveruitjes, bietjes, tofu en kastanjechampignons.... Lees verder
40 min. 2 pers. Vegetarische okonomiyaki Een hartige vegetarische glutenvrije Japanse pannenkoek. ... Lees verder