Salade van bietjes, appels, walnoten en buffelmozzarella
Een kleurrijk voorgerecht om een groots diner mee te beginnen. Rode bietjes, groene appeltjes, witte kaas, bruine noten, paarse kiemen, wow!
Maaltijdsalade met linzen, vijgen, noten en verse kruiden
Een veganistische maaltijdsalade met linzen, verse vijgen en verse kruiden in de hoofdrol.
Tajine met zalm en groenten
Verse zalm, een bonte selectie aan groenten en een goede specerijenmix. De tajine doet de rest.
Pappadum met zalm en wasabi
Haute cuisine in 10 minuten! Gerookte zalm, micro salade, Oostindische kers, wasabidressing en wasabiparels op een pappadum.
Hele groene Thaise curry met zwarte rijst
Boem, kleurexplosie op je bord met deze hele groene curry met groene groenten en zwarte rijst! Lekker met wat garnalen maar voor de vegan versie laat je deze gewoon weg.
Roze rijstnoedels met tofu, champignons en biet
Spectaculaire roze rijstnoedels. Een heerlijk veganistisch recept, niet alleen voor meisjes!
Homemade groententofu
Een spectaculaire zelfgemaakte tofu, kleurrijk en extra smaakvol door de toegevoegde groenten. Tofu is een eiwitrijk product van sojabonen, een ideale vervanger voor vlees.
Agedashi Tofu
Agedashi Tofu is een klassiek Japans gerecht dat perfect de essentie van verfijnde eenvoud vangt: tofu met een krokant jasje, geserveerd in een warme, umami-rijke bouillon.
Bonito Tataki
Valenciaanse vakantieherinneringen op mijn bord. Bonito Tataki in een versie met witte Albacore tonijn. ¡Buen provecho amigos!
Ceviche van zeebaars en watermeloen
Valenciaanse vakantieherinneringen op mijn bord deel 2. Een ceviche die simpel is te maken en spectaculair om te eten. ¡Buen provecho amigos!
Bietencarpaccio met Hollandse garnaaltjes en verse mierikswortel
Een bordje vol Hollandse lekkernijen! Gele bietjes met een dressing van dille en kappertjes, Hollandse garnaaltjes met een mieriksworteldressing.
Limoencake
Een vrolijke, lichtgewicht cake: een glutenvrij genoegen dat je direct in zomerse sferen brengt, zelfs in het midden van de winter. Het zachte aroma van limoen weeft zich door de amandel- en rijstmeel mix en maakt elke hap oprecht verfrissend.












