Vegetarische okonomiyaki
Luxaflex. Als kind had ik een buurmeisje dat dol was op dat woord. ‘Luxaflex, luxaflex, luxaflex’ galmde het door de straat. Ik heb dat met Okonomiyaki. Okonomiyaki. Hoe vaker ik dit uitspreek hoe lekkerder het klinkt en hoe beter het me afgaat als ik mijn gasten deze Japanse pannenkoek serveer.
Nostalgisch zalmslaatje met appel, rode ui en dille
Een nostalgisch zalmslaatje met een aantal eigentijdse toevoegingen.
Dessert met bosvruchten en limoenmascarpone
Verslavend lekker dessert bomvol bosvruchten. De mascarpone is lekker luchtig door de toevoeging van yoghurt en extra fris door de geraspte limoen.
Rijstvel loempia Californian Roll style
Oog- en tongstrelende rijstvel loempia's Californian Roll style, gevuld met krab, avocado, taugé en sla met een oosters getint mayosausje. Heerlijk licht, een perfect hapje of voorafje.
Salade met verse vijgen, gerookte tonijn, geitenkaas en mangodressing
Spannende salade met vijgen, gerookte tonijn, geitenkaas en een zelfgemaakte mango dressing.
Pittige Oosterse maaltijdsoep met noedels en gamba’s
Een maaltijdsoep waar ik mijn gasten mee imponeer omdat deze zooo verslavend lekker is. Laat je niet afleiden door de enorme hoeveelheid ingrediënten. Het ziet er een stuk ingewikkelder uit dan het is. Maar het is de moeite waard.
Italiaanse amandelkoekjes
Italiaanse amandelkoekjes voor bij de koffie of thee. Glutenvrij, verslavend lekker.
Veganistische Teriyaki spiesjes
East meets west. Oer Hollandse groenten in een traditionele Japanse marinade. Zonder vlees, zonder gluten, wel met heel veel smaak!
Zalmtartaartje met wakame, avocado, limoen en wasabi kaviaar
Feestelijke zalmtartaartjes op een bedje van wakame en pittige avocado salade gegarneerd met frisse limoenmayonaise en wasabi kaviaar.









