Pappadum met zalm en wasabi
Een belegde pappadum. Hoe leuk en lekker is dat? En ook nog eens reuze gemakkelijk. Ideaal als je niet veel tijd hebt maar wel veel gasten die je…
Roze rijstnoedels met tofu, champignons en biet
Een bord vol verrassende smaken. De roze tint van de rijstnoedels vormt de perfecte basis voor een rijke melange van sappige bietblokjes,…
Homemade groententofu
Je eigen groententofu maken, hoe cool is dat! Het is niet eens heel moeilijk maar vergt geduld en aandacht: de sojabonen moet je echt heel langzaam…
Agedashi Tofu
Agedashi Tofu is een klassiek Japans gerecht dat perfect de essentie van verfijnde eenvoud vangt: zachte tofu met een krokant jasje, geserveerd in…
Bietencarpaccio met Hollandse garnaaltjes en verse mierikswortel
Een feestelijk gerechtje; bietencarpaccio en garnaaltjes met twee heerlijke dressings. De gele biet heeft een licht zoete smaak en is verkrijgbaar…
Limoencake
Een cake die je direct in zomerse sferen brengt, zelfs in het midden van de winter. Met een kwartiertje voorbereiding en ongeveer 45 minuten in de…
Rijstvel loempia Californian Roll style
Ik hou van lichte, smaakvolle hapjes die er ook nog eens spectaculair uitzien. Deze kleine loempia’s van rijstvellen in Californian Roll‑stijl vormen…
Veganistische Teriyaki spiesjes
Een vrolijke samensmelting van Hollandse eenvoud en Japanse finesse. Deze veganistische teriyaki-spiesjes combineren gekonfijte zilveruitjes, aardse…








