recept Met Tikka Marsala gevulde babypompoentjes uit de oven Een verrassend gerecht; Hollandse baby pompoentjes gevulde met een vegetarische Indiase Tikka Marsala.... Lees verder
recept Pappadum met zalm en wasabi Haute cuisine in 5 minuten! Gerookte zalm, micro salade, Oostindische kers, wasabidressing en wasabiparels op een pappadum.... Lees verder
recept Soep van pastinaak, peer en kerrie Een vegetarisch Hollands soepje van pastinaak en peer die door de toevoeging van kerrie een prettig Indiaas tintje krijgt.... Lees verder
recept Viscurry met tamarinde Een pittige friszure viscurry met kabeljauw en garnalen.... Lees verder
recept Pittige curry met bieten en yoghurt Een pittige rode curry van bieten en pepers, gegarneerd met frisse yoghurt en sumak.... Lees verder
recept Mondiale salade met radicchio, ingelegde rode ui, feta en curry bloemkool Een spannende salade met veel verschillende lagen en smaken. Een vleugje Arabisch, een tikkeltje Indiaas een toefje Grieks. Het kost wat tijd en voorbereiding, maar het is het waard!... Lees verder