lessphp fatal error: expecting number: failed at `t "variables.less"; ` /var/www/vhosts/chefernst.nl/httpdocs/wp-content/themes/saltandpepper/less/bootstrap.less on line 15
Een ware kleurexplosie op je bord, deze groene curry met groene groenten en zwarte rijst! Lekker met garnalen maar voor de vegan versie laat je deze gewoon weg....
Umamibommetjes waar je je gasten mee omver blaast! Deze oven gedroogde tomaatjes hebben niets van doen met de klant-en-klare taaie stukjes zongedroogde tomaat uit potjes. Deze zelf gedroogde tomaatjes zijn fris, hartig en zoet tegelijk....
Een romige rode curry met groente en gerookte tofu, geserveerd met friszure gebakken spinazie. De vijf smaken van de Thaise keuken komen allemaal aan bod...
Alle smaken en kleuren zijn vertegenwoordigd in deze prachtige salade waarin biet, appel, buffelmozzarella, balsamico en walnoot de hoofdrol spelen. ...
In een handomdraai een spectaculair gerecht op tafel zetten? 'Vis met salade' klinkt simpel maar op deze manier bereid oogt en smaakt het haute cuisine....
Een spannende salade met veel verschillende lagen en smaken. Een vleugje Arabisch, een tikkeltje Indiaas een toefje Grieks. Het kost wat tijd en voorbereiding, maar het is het waard!...
Glutenvrije couscous, gemaakt van maismeel en rijstmeel, verwerkt in een salade met veel verse kruiden, noten en granaatappel. Maak het helemaal chic en feestelijk met bloemen!...
Een culinaire reis door diverse continenten in één gerecht! Een Italiaanse klassieker met Turkse en Nederlandse invloeden. Aubergine in tomatensaus, gegrilde venkel, buffelmozzarella, bloedsinaasappel en daslookpesto....
Een 'mean green' Thaise curry, dus lekker scherp en extra smaakvol door de licht bittere mini Thaise aubergines die lekker knapperig blijven in de curry!...