lessphp fatal error: expecting number: failed at `t "variables.less"; ` /var/www/vhosts/chefernst.nl/httpdocs/wp-content/themes/saltandpepper/less/bootstrap.less on line 15
Umamibommetjes waar je je gasten mee omver blaast! Deze oven gedroogde tomaatjes hebben niets van doen met de klant-en-klare taaie stukjes zongedroogde tomaat uit potjes. Deze zelf gedroogde tomaatjes zijn fris, hartig en zoet tegelijk....
Oog- en tongstrelende rijstvel loempia's Californian Roll style, gevuld met krab, avocado, taugé en sla met een oosters getint mayosausje. Heerlijk licht, een perfect hapje of voorafje....
Zalm gepekeld in zout, suiker en een melange van hibiscus en earl grey thee en vervolgens koud gerookt op thee in de rookoven. Geserveerd met zoetzure komkommerlinten. Dat is nog eens indruk maken op je gasten!...
Een verrassend hapje; gamba's gegrild op een takje rozemarijn! De rozemarijn geeft een heerlijke smaak aan de gamba's, rode peper en knoflook zorgen voor de pittige bite....
Pittige mini frittata met een Oosters smaakje, gevuld met garnalen, koriander, pompoen en rode peper. Een borrelhapje om indruk mee te maken en klaar in een handomdraai....
Een frittata is een Italiaanse variant op een gevulde omelet. Het is de perfecte manier om restjes op te maken. Ik maak ze met allerlei soorten groente, verse kruiden en kaas, net wat er nog in huis is. Of ik maak ze 'a la Caprese' of 'a la Nicoise'....
Deze Thaise viskoekjes zijn favoriet bij mijn gasten. Ze zijn anders dan de viskoekjes bij de Thai omdat ik voor deze koekjes zalm gebruik. Ze zijn lekker als voorafje bij een Oosterse maaltijd, maar ook heerlijk als borrelhapje. In het laatste geval kun je de koekjes ook iets kleiner maken....
Een hartig glutenvrij brood met olijven, feta, uitjes en pijnboompitjes. Lekker als lunch of als hartige snack tussendoor. Beleggen mag, maar is eigenlijk niet nodig....