30 min 4 personen Gegrilde tonijn op een rozemarijn takje Potverdorie. Zaligheid op een stokje. Kort gegrilde kakelverse tonijn op een rozemarijnspies.... Lees verder
uurtje 4 tot 6 Vissoep uit de oven Een overheerlijke vissoep om mee te imponeren! Jij doet het voorwerk, de oven doet de rest.... Lees verder
30 min + 8 personen Saffraan labneh met een topping van granaatappel, pistachenootjes en bloemen Ieder heeft zijn eigen versie van een labneh en dit is die van mij! Een lekkere hartige yoghurtdip met een snoeperige topping als contrast.... Lees verder
30 min 4 personen Nostalgisch zalmslaatje met appel, rode ui en dille Een klassiek zalmslaatje met een aantal eigentijdse toevoegingen.... Lees verder
90 min. 4 pers. Gegrilde romanesco met dadels, PX en gekarameliseerde uitjes Een spannend gerecht met romanesco, PX sherry, dadels en gekarameliseerde uien. Prachtig van kleur en verrassend van smaak. ... Lees verder
75 min 8 personen Soep van pastinaak, pompoen en wortel Een winterse soep boordevol Hollandse groenten, met een Oosters tintje.... Lees verder
30 min. 2 personen Buddha bowl Buddha bowl; een gezonde voedzame veganistische maaltijdsalade.... Lees verder
60 min 4 personen Met Tikka Marsala gevulde babypompoentjes uit de oven Een verrassend gerecht; Hollandse baby pompoentjes gevulde met een vegetarische Indiase Tikka Marsala.... Lees verder
30 - 90 min 4 personen Lauwwarme bieten sinaasappelsalade met geitenkaas Een heerlijke vegetarsiche glutenvrije salade met ingrediënten van Hollandse en Italiaanse bodem.... Lees verder
10 minuten 8 personen Pappadum met zalm en wasabi Haute cuisine in 5 minuten! Gerookte zalm, micro salade, Oostindische kers, wasabidressing en wasabiparels op een pappadum.... Lees verder