60 min 4 personen Italiaans torentje van aardappel-kabeljauw-puree, spinazie, coeur de boeuf en gamba Italiaans gelaagd torentje van een aardappel en kabeljauw puree, afgewisseld met laagjes spinazie, coeur de boef en gebakken gamba. Glutenvrij!... Lees verder
30 min 4 personen Kledder Kledder, in de jaren 80 een befaamd studentenmaal met spaghetti, spinazie, kaas en heel veel knoflook. ... Lees verder
15 min 2 personen Linzensalade met verse vijgen, rode ui en pecannoten Een verrassend simpele salade met linzen, verse vijgen, rode ui en een pittige, lichtzoete dressing.... Lees verder
4 uur inc. 30 stuks Italiaanse amandelkoekjes Italiaanse amandelkoekjes voor bij de koffie of thee. Glutenvrij, verslavend lekker.... Lees verder
30 min 4 personen Spaanse salade met spinazie, ansjovis en rode ui Een Spaanse klassieker. Een gerechtje met spinazie, gezouten ansjovis (anchoa), zoete rozijnen en cava azijn.... Lees verder
30 min 4 personen Gegrilde tonijn op een rozemarijn takje Potverdorie. Zaligheid op een stokje. Kort gegrilde kakelverse tonijn op een rozemarijnspies.... Lees verder
uurtje 4 tot 6 Vissoep uit de oven Een overheerlijke vissoep om mee te imponeren! Jij doet het voorwerk, de oven doet de rest.... Lees verder
30 min + 8 personen Saffraan labneh met een topping van granaatappel, pistachenootjes en bloemen Ieder heeft zijn eigen versie van een labneh en dit is die van mij! Een lekkere hartige yoghurtdip met een snoeperige topping als contrast.... Lees verder
30 min 4 personen Nostalgisch zalmslaatje met appel, rode ui en dille Een klassiek zalmslaatje met een aantal eigentijdse toevoegingen.... Lees verder
90 min. 4 pers. Gegrilde romanesco met dadels, PX en gekarameliseerde uitjes Een spannend gerecht met romanesco, PX sherry, dadels en gekarameliseerde uien. Prachtig van kleur en verrassend van smaak. ... Lees verder