30 min. 2 personen Buddha bowl Buddha bowl; een gezonde voedzame veganistische maaltijdsalade.... Lees verder
60 min 4 personen Met Tikka Marsala gevulde babypompoentjes uit de oven Een verrassend gerecht; Hollandse baby pompoentjes gevulde met een vegetarische Indiase Tikka Marsala.... Lees verder
30 - 90 min 4 personen Lauwwarme bieten sinaasappelsalade met geitenkaas Een heerlijke vegetarsiche glutenvrije salade met ingrediënten van Hollandse en Italiaanse bodem.... Lees verder
10 minuten 8 personen Pappadum met zalm en wasabi Haute cuisine in 5 minuten! Gerookte zalm, micro salade, Oostindische kers, wasabidressing en wasabiparels op een pappadum.... Lees verder
60 min 6 personen Soep van pastinaak, peer en kerrie Een vegetarisch Hollands soepje van pastinaak en peer die door de toevoeging van kerrie een prettig Indiaas tintje krijgt.... Lees verder
20 minuten 15 stuks Druiven in een geitenkaasjasje Druiven in een jasje van geitenkaas met een kleurige smakelijke dip. Een verrassende amuse.... Lees verder
15 minuten 30 stuks Furikake bospeentjes East meets west, een spannende amuse met furikake en bospeen. Gemaakt in een handomdraai.... Lees verder
60 min. 4 pers. Salade van bietjes, appels, walnoten en buffelmozzarella Alle smaken en kleuren zijn vertegenwoordigd in deze prachtige salade waarin biet, appel, buffelmozzarella, balsamico en walnoot de hoofdrol spelen. ... Lees verder
120 min. 4 pers. Viscurry met tamarinde Een pittige friszure viscurry met kabeljauw en garnalen.... Lees verder
60 min. 4 pers. Pittige curry met bieten en yoghurt Een pittige rode curry van bieten en pepers, gegarneerd met frisse yoghurt en sumak.... Lees verder