lessphp fatal error: expecting number: failed at `t "variables.less"; ` /var/www/vhosts/chefernst.nl/httpdocs/wp-content/themes/saltandpepper/less/bootstrap.less on line 15
Een ware kleurexplosie op je bord, deze groene curry met groene groenten en zwarte rijst! Lekker met garnalen maar voor de vegan versie laat je deze gewoon weg....
Umamibommetjes waar je je gasten mee omver blaast! Deze oven gedroogde tomaatjes hebben niets van doen met de klant-en-klare taaie stukjes zongedroogde tomaat uit potjes. Deze zelf gedroogde tomaatjes zijn fris, hartig en zoet tegelijk....
Een romige rode curry met groente en gerookte tofu, geserveerd met friszure gebakken spinazie. De vijf smaken van de Thaise keuken komen allemaal aan bod...
Alle smaken en kleuren zijn vertegenwoordigd in deze prachtige salade waarin biet, appel, buffelmozzarella, balsamico en walnoot de hoofdrol spelen. ...
In een handomdraai een spectaculair gerecht op tafel zetten? 'Vis met salade' klinkt simpel maar op deze manier bereid oogt en smaakt het haute cuisine....
Een spannende salade met veel verschillende lagen en smaken. Een vleugje Arabisch, een tikkeltje Indiaas een toefje Grieks. Het kost wat tijd en voorbereiding, maar het is het waard!...
Glutenvrije couscous, gemaakt van maismeel en rijstmeel, verwerkt in een salade met veel verse kruiden, noten en granaatappel. Maak het helemaal chic en feestelijk met bloemen!...
Een 'mean green' Thaise curry, dus lekker scherp en extra smaakvol door de licht bittere mini Thaise aubergines die lekker knapperig blijven in de curry!...
Een contrastrijke salade in zowel kleur als smaak; zachte roze rijst en gedroogd fruit met een bite, frisgroene babyspinazie en knapperige rode radijsjes....
Oog- en tongstrelende rijstvel loempia's Californian Roll style, gevuld met krab, avocado, taugé en sla met een oosters getint mayosausje. Heerlijk licht, een perfect hapje of voorafje....
Zalm gepekeld in zout, suiker en een melange van hibiscus en earl grey thee en vervolgens koud gerookt op thee in de rookoven. Geserveerd met zoetzure komkommerlinten. Dat is nog eens indruk maken op je gasten!...
Forel op oosterse wijze, gevuld met rode peper, gember, babyspinazie en andere lekkernijen. Knapperig gebakken in de oven met sesamzaadjes en sesamolie....
Een verrassend hapje; gamba's gegrild op een takje rozemarijn! De rozemarijn geeft een heerlijke smaak aan de gamba's, rode peper en knoflook zorgen voor de pittige bite....
Lekker! Een Thaise rode curry waarvoor je zelf de currypasta maakt. Niks uit een pakje of zakje, alles vers. Alle smaken van pittig tot zuur tot zoet komen aan bod....